petak 29 mar 2024

Najava: Decembarski stručni seminar AKAZ-a o kvalitetu u zdravstvu 2021. godine

Nakon uspješno okončanog vanrednog tematskog seminara u Neumu posvećenog sigurnosno-zdravstvenim aspektima pandemije Covid-19, Agencija za kvalitet i akreditaciju u zdravstvu u Federaciji BiH (AKAZ), sa zadovoljstvom poziva sve zdravstvene radnike i saradnike na pozicijama koordinatora kvalitetaovlaštenih ocjenjivača kvaliteta i zdravstvenih menadžera na tradicionalni decembarski stručni seminar AKAZ-a posvećen ažuriranju znanja iz oblasti kvaliteta u zdravstvu, kao posljednji segment programa godišnje kontinuirane stručne edukacije za koordinatore kvaliteta u zdravstvu.

Stručni seminar o kvalitetu u zdravstvu će se održati u hotelu Hollywood (Ilidža, Sarajevo) od 09.12. do 10.12.2021. godine, sa početkom u četvrtak od 16,00 sati prijemom dobrodošlice i okončanjem u petak u 13,00 sati podjelom certifikata o edukaciji iz unutrašnje kontrole kvaliteta učesnicima, kao i godišnjih priznanja istaknutim promotorima kvaliteta u zdravstvu u prethodnoj godini.

Kotizacija iznosi 120,00 KM, dok je za učesnike koji planiraju noćenje organiziran smještaj po cijeni od 80,00 KM u hotelu Hollywood.

U cijenu kotizacije ulaze troškovi dvodnevnog seminara, osvježenja, kao i ulaznice na odvojeni event u Hotelu - koncert sarajevskog pjevača Nene Murića.

Za tehničke detalje i ostale informacije dostupni smo na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  i 033-771-871.

U skladu sa odredbama naredbi Kriznog štaba Federacije BiH, zbog ograničenog broja prijava (max. 150 učesnika u zatvorenom) molimo vas da što prije obavite registraciju i pripremite na uvid prilikom ulaska jedan od dokaza o sigurnosti od Covid-19:

  • potvrda o završenoj vakcinaciji protiv Covid-19; ili
  • potvrda o prebolovanoj Covid-19 unutar 6 mjeseci; ili
  • negativan BAT/PCR test na Covid-19, ne stariji od 48 sati.